Tratament Prolozone

Incearca tratamentul inovativ prolozone

Mulți dintre pacienti au ales sa foloseasca Prolozone ca ultimă soluție înainte de a planifica intervenția chirurgicală.

Despre-Prolozone-2
Prolozone

Despre Tratament

Terapia cu prolozone este o procedură în care se utilizează injecții locale de ozon si ingrediente nutritive si ajută la reducerea inflamației din organism cauzată de boli sau disfuncții. Injecțiile cu prolozone sunt deosebit de utile pentru oricine se luptă cu dureri cronice.

Ce contine Prolozone

La ce sa ne asteptam …

Se administreaza o serie de injecții în zonele problematice la una sau două săptămâni distanță sau până când simptomele se potolesc.

programare prolozone
Recuperare medicala

Prolozone & Recuperare medicala

Prolozone este adjutant / complementar tratamentelor de Recuperare Medicala. Dupa finalizarea tratamentului, pacientii sunt sfatuiti sa urmeze un program de fizioterapie si kinetoterapie in centrul de recuperare medicala pentru a imbunatatii tonusul muscular si functia articulara.

certificat
Prolozone

Testat Clinic

Tratamentul cu PROLOZONE a fost testat în America de către Academia Americană de Ozonoterapie, iar rezultatele au fost uluitoare: peste 80% dintre pacienții tratați cu PROLOZONE și-au redus durerile articulare cu peste 50%, și a ajutat la stoparea procesului artrozic, ba chiar regenerarea cartilajului fiind posibilă.

Testimoniale

Cateva din parerile pacientilor nostri​

Incercam sa impartasim cu dumneavoastra cateva din parerile pacientilor ce au trecut pragul Clinici Brotac Medical Exclusive

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. Sunt multumit ca in urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
SPORTIV DE PERFORMANTA
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. In aceste conditii, de fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana Mondiala
JU-JITSU
FAQ

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Intreaga procedura este minim invaziva, usor de aplicat si nu implica durere.

Se recomanda ca in preziua si dimineata injectarii sa se hidrateze suficient (sa bea 2-3 litri de apa), sa reduca consumul de cafea.

Fiind vorba despre un tratament autolog (ne folosim de sangele propriu), nu exista reactii alergice date de produsul injectat

Procesul de regenerare se initiaza in intervalul de 2-3 saptamani si continua pana la 6-9 luni de la finalizarea tratamentului.

CONTACTEAZA-NE
si convinge-te singur de beneficiile Prolozone