Glutathione

Glutathione – Incearca tratamentul

Mulți dintre pacienti au ales sa foloseasca glutation injectabil pentru imunitate sau pentru a ameliora simptome a unor boli cronice.

Glutathione

Despre Glutathione

Glutationul este o peptidă care se gaseste în fructe, legume, ciuperci și animale iar la om este produs de ficat si se găsește în fiecare celulă a corpului uman, inclusiv celulele imune.

Alcătuit din trei aminoacizi esențiali (cisteină, glutamat și glicină), este adesea menționat ca detoxifiant principal pentru capacitatea sa incredibilă de a promova sănătatea corpului.

Ajută la descompunerea
substanțelor nutritive

Reglează răspunsul imun

Protejeaza impotriva
stresului oxidant

De ce Glutathione

La ce sa ne asteptam …

Se administreaza o serie de injecții în zonele problematice la una sau două săptămâni distanță sau până când simptomele se potolesc.

Terapia cu glutation injectabil este o terapie sigură și eficientă.

certificat
Glutathione

Testat Clinic

Administrarea de glutation poate să nu fie recomandabilă pentru toată lumea. Discutați cu medicul dumneavoastră despre glutation pentru a afla dacă este potrivit pentru dvs.

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri

Incercam sa impartasim cu dumneavoastra cateva din parerile pacientilor ce au trecut pragul Clinici Brotac Medical Exclusive

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. Sunt multumit ca in urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
SPORTIV DE PERFORMANTA
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. In aceste conditii, de fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana Mondiala
JU-JITSU

CONTACTEAZA-NE
si convinge-te singur de beneficiile Glutationului