Terapia PRP

Terapia Vampir | terapia PRP

Stimulează capacitatea naturală a organismului de regenerare.

terapia-vampir
Terapia PRP

Despre PRP

PRP (plasma imbogatita cu trombocite ) sau “terapia vampir”, reprezintă o procedura de ultima generație cu plasmă imbogatită cu trombocite din sangele propriu. Această procedură stimulează capacitatea naturală a organismului de regenerare și avand in vedere ca serul provine din propriul sange, terapia are o biocompatibilitate de 100%.

Terapia PRP

La ce sa ne asteptam …

Se administreaza o serie de injecții în zonele problematice. Trombocitele elibereaza factori de crestere, inducand un proces biologic de reparare a tesuturilor imposibil de reprodus prin alte metode.

Se recomanda efectuarea a 3 injectii cu PRP la maximum 21 de zile distanta

Prelevare proba

Se recolteaza de la pacient o cantitata de sange, sangele recoltat depozitandu-se intr-un tub vidat.

Prelevare proba

Centrifugare

Procesul de centrifugare necesar astfel incat din el sa se obtina o plasma bogata in trombocite.

Centrifugare

Plasma

Plasma bogata in trombocite, celule responsabile de initierea proceselor de regenerare.

Plasma

Injectare PRP

Plasma este apoi injectata de catre medicul specialist ortoped in zona afectata (fie la nivelul unui tendon, fie la nivelul unei articulatii).

Injectare PRP

programare prolozone
Recuperare medicala

Programeaza-te la o consultatie

PPR este adjutant / complementar tratamentelor de Recuperare Medicala. Daca doriti un tratament complet puteti citi mai departe despre recuperare medicala. Orice tratament se efectueaza in baza unei consultatii la medicul specialist

certificat
Terapia PRP

Produs Clinic Sigur

Fiind vorba despre un tratament autolog (ne folosim de sangele propriu), nu exista reactii alergice date de produsul injectat.

Testimoniale

Ce spun pacientii nostri

Incercam sa impartasim cu dumneavoastra cateva din parerile pacientilor ce au trecut pragul Clinici Brotac Medical Exclusive

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. Sunt multumit ca in urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
SPORTIV DE PERFORMANTA
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. In aceste conditii, de fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana Mondiala
JU-JITSU
FAQ

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Intreaga procedura este minim invaziva, usor de aplicat si nu implica durere.

Se recomanda ca in preziua si dimineata injectarii sa se hidrateze suficient (sa bea 2-3 litri de apa), sa reduca consumul de cafea.

Fiind vorba despre un tratament autolog (ne folosim de sangele propriu), nu exista reactii alergice date de produsul injectat

Procesul de regenerare se initiaza in intervalul de 2-3 saptamani si continua pana la 6-9 luni de la finalizarea tratamentului.

CONTACTEAZA-NE
si convinge-te singur de beneficiile PRP